»Az iroda munkatársainak bemutatkozása

Munkatársak

Mukatárs

dr. Böröcz Helga

közjegyző

1996-ban szereztem diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán jogász szakon, majd 2000-ben tettem jogi szakvizsgát. 1996 és 2001 között a központi közigazgatásban dolgoztam, mint európai integrációs szakértő, majd 2001-2003 között a Complex Kiadó szerkesztője voltam, polgári jogi, nemzetközi jogi területen. 2003-tól közjegyzőhelyettesként dolgoztam Budapesten, majd 2007 januárjában nyertem kinevezést az Érd és Diósd 3. számú közjegyzői székhelyre, azóta vezetem a közjegyzői irodát.

dr. Szabó Barbara

közjegyzőhelyettes

2006-ban szereztem jogi diplomát a Károli Gáspár Református Egyetem Állam és Jogtudományi Karán. Még ebben az évben közjegyzőjelöltként helyezkedtem el egy budapesti közjegyzői irodánál. A szakvizsga letételét követően közjegyzőhelyettesként folytattam a munkámat. 2011 augusztusától állok dr. Böröcz Helga alkalmazásában, mint közjegyzőhelyettes. Angol nyelvből rendelkezem nyelvvizsgával, ezen kívül spanyolul alapszinten beszélek. 2013 szeptembere óta a Pázmány Péter Katolikus Egyetem végrehajtási szakjogász képzésének hallgatója vagyok.

dr. Kárándy Boglárka

közjegyzőhelyettes

Diplomámat a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem 2007-ben. A jogi szakvizsgám letételéig ügyvédjelöltként dolgoztam, majd 2011 májusában közjegyzőhelyettesként helyezkedtem el. Tárgyalási szinten beszélek románul és angolul. Román nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezem, felsőfokú angol nyelvvizsgámat 2014 novemberében tettem le. 2016 júliusa óta vagyok a közjegyzői iroda alkalmazott közjegyzőhelyettese.